1. Naam:Jacklyn
 2. Leeftijd:28 Jaar
 3. Actief sinds:05-03-2013
 4. Geslacht:Vrouw
 5. Land:Belgie
 6. Provincie:Antwerpen
 7. Woonplaats:Antwerpen
 8. Lengte:Tussen de 1.60 en 1.70
 9. Lichaamsbouw:Slank
 10. Oogkleur:Bruin
 11. Haarkleur:Zwart
 12. Opleiding:HBO
 13. Roken:Ja
 14. Piercings:Ja
 15. Tatoeages:Ja
 • Hobbies:
  Ik hou van sport, fitness, nu ook volleybal! Een volleybal team coachen is net even anders dan fitnesstrainer, je moet een stapje terug doen fysiek, maar dat compenseer ik zelf altijd in mijn vrije tijd. Ik hou van uitgaan, de jongens bekijken, altijd leuk om te zien hoe ze zich voor je proberen uit te sloven. Bioscoop vind ik altijd leuk, mits er een leuke film draait, ik ga niet heen om me te laten verrassen, dat vind ik zonde van het geld.
 • Over mij:
  Net gestart met mijn nieuwe baan na 5 maanden zonder werk te hebben gezeten. Ik werkte eerste in een fitnesscentrum van mijn ex-vriend. Tot ik het uitmaakte en hij mij ontsloeg. Lekker professioneel allemaal. Kon nergens in de buurt wat krijgen, voornamelijk vanwege invloed van mijn ex. Ben toen verhuisd naar Vorst en daar werk ik nu als assistent coach van een volleybal club... Maar ja, nieuw bestaan, nieuwe man is mijn plan. Nu nog de uitvoer hier van. Dus wil jij mijn nieuwe leven delen, laat een berichtje achter en ik kom later bij je terug... Ik ben een meid van beweging, fysiek en mentaal sterk, ik deins nergens voor terug, ik ga nu 100% voor mijzelf.
 • Over jou:
  Gezond, fysiek sterk en mentaal ook, er mag een stekkertje los zitten voor de leuke humor, want dat vind ik wel heel belangrijk. Serieus zijn doe ik op mijn werk, gek lekker thuis met jou of mijn vriendinnen. Uit eten?? Gezellig, liefst naar de Griek of nog beter, Sushi bij de japanner. Ik heb een wijntje gehaald, kunnen we samen lekker kletsen en later op de bank een film kijken.